Bouwbedrijf van Calkar BV BouwGarant

Tel: 050-4041413 | facebook  google plus

Architectuur Project

Architectuur, uw eigen exclusieve droomhuis

U wilt een eigen droomhuis? Een woning met een exclusieve uitstraling? Uniek en op maat opgeleverd? Van Calkar werk samen met specialisten die de kunst van het ontwerpen verstaan. In samenspraak met u, gebaseerd op uw ideeën en wensen realiseren wij een droomhuis waarin u zicht thuis voelt.

Al vele projecten zeer succesvol afgerond

Wij werken met hoogwaardige bouwmaterialen en zijn op de hoogte van de laatste innovaties. De samenwerking met ervaren architecten heeft al meerdere succesvolle projecten opgeleverd. Hieronder kunt een selectie vinden van onlangs opgeleverde projecten. Voor meerdere projecten kunt een kijkje nemen in ons album.

Transparantie en duidelijke communicatie

Een transparante werkwijze met korte communicatielijnen, daar houden wij van. Wij staan dicht bij de klant en beschikken over een professioneel en flexibel team. Het ontwerpen en realiseren van uw droomhuis is bij ons in goede handen.

Uw droom, onze specialiteit!

Interesse in uw eigen droomhuis? De mogelijkheden zijn eindeloos! Voor architectuur bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact op met 050 - 4041413 en dan bespreken we samen de mogelijkheden en uw wensen.