Architectuur

Architectuur, uw eigen exclusieve droomhuis

U wilt een eigen droomhuis? Een woning met een exclusieve uitstraling? Uniek en op maat opgeleverd? Van Calkar werk samen met specialisten die de kunst van het ontwerpen verstaan. In samenspraak met u, gebaseerd op uw ideeën en wensen realiseren wij een droomhuis waarin u zicht thuis voelt.

Al vele projecten zeer succesvol afgerond

Wij werken met hoogwaardige bouwmaterialen en zijn op de hoogte van de laatste innovaties. De samenwerking met ervaren architecten heeft al meerdere succesvolle projecten opgeleverd. Hieronder kunt een selectie vinden van onlangs opgeleverde projecten. Voor meerdere projecten kunt een kijkje nemen in ons album.

Architectuur van Calkar  Architectuur

Transparantie en duidelijke communicatie

Een transparante werkwijze met korte communicatielijnen, daar houden wij van. Wij staan dicht bij de klant en beschikken over een professioneel en flexibel team. Het ontwerpen en realiseren van uw droomhuis is bij ons in goede handen.

Uw droom, onze specialiteit!

Interesse in uw eigen droomhuis? De mogelijkheden zijn eindeloos! Voor architectuur bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact op met 050 - 4041413 en dan bespreken we samen de mogelijkheden en uw wensen.

 

Bouwen begint met vertrouwen

Wanneer u uw huis laat (ver)bouwen, dan wilt u er zeker van zijn dat dit goed gebeurt. Wij houden contact met u tijdens het hele bouwproces, zodat u goed op de hoogte blijft. 

lees meer

Tel: 050-4041413
Fax: 050-4040919
bouwbedrijf@vancalkar.nl

Bouwbedrijf van Calkar
Hoofdweg 19a
9617AA Harkstede

Google maps

Bouwbedrijf van Calkar
Architectuur
Verbouw
Webshop
Samenwerken
Nieuwbouw
Bouwend Nederland
Bouwgarant
Architectuur
Telefoonnummer van Calkar