Bouwbedrijf van Calkar BV BouwGarant

Tel: 050-4041413 | facebook  google plus

Verbouw Project

Verbouwen begint met vertrouwen

Wanneer u uw huis laat verbouwen, dan wilt u er zeker van zijn dat dit goed gebeurt. Wij houden contact met u tijdens het hele bouwproces, zodat u goed op de hoogte blijft. 

U heeft bij ons de zekerheid dat alles verloopt volgens uw wensen. Wij hechten grote waarde aan betrouwbaarheid, wederzijds vertrouwen is voor ons een belangrijk aspect.

Duidelijkheid tijdens uw verbouwing

Een huis laten verbouwen is niet iets wat u zomaar laat doen, daar heeft u goed over nagedacht. Een verbouwing wilt u graag naar uw wensen uitgevoerd zien worden, daarom hechten wij grote waarde aan de samenwerking. Tijdens het hele bouwproces houden wij goed contact met u, zodat u er zeker van bent dat de verbouwing verloopt volgens uw wensen. Op deze manier weet u ook hoelang de verbouwing gaat duren. Kortom bij ons heeft u duidelijkheid wanneer u uw huis laat verbouwen!

Garantie op kwaliteit

Bij bouwbedrijf van Calkar heeft u de garantie op kwaliteit. Wij zijn namelijk aangesloten bij BouwGarant. BouwGarant  is het grootste keurmerk in de bouw van Nederland, hierdoor voldoen wij aan de eisen op het gebied van: 

Zo weet u dat uw verbouwing bij ons in goede handen is.