Over ons

Een bouwproces is spannend: u heeft iemand nodig die u kunt vertrouwen. U wilt een scherpe maar reële calculatie en een oprecht antwoord op de vraag waarop u eventueel zou kunnen bezuinigen en waarop vooral niet. U wilt gedegen advies en duidelijke informatie, zodat u op alle fronten weet waar u aan toe bent en niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Bouwbedrijf van Calkar neemt u gedurende het hele traject, van bestektekening tot oplevering, een heleboel zorg uit handen.

Bouwbedrijf van Calkar bv is sinds 1972 gevestigd in Harkstede te Groningen. In der loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een toonaangevende allround bouwbedrijf.

Wij zijn een klein en hecht team, goed op elkaar ingespeeld en daardoor zeer flexibel. Onze communicatie is direct en we staan al met al zeer dicht bij de klant. Bovendien weten we de kortste weg naar alle officiële kanalen, waardoor we u goed van dienst kunnen zijn bij de aanvraag van alle benodigde papieren en vergunningen.

Zoekt u een goede en betrouwbare aannemer, een bedrijf waar u terecht kunt met al uw bouw- en verbouw wensen, dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres!

Bouwen begint met vertrouwen

Wanneer u uw huis laat (ver)bouwen, dan wilt u er zeker van zijn dat dit goed gebeurt. Wij houden contact met u tijdens het hele bouwproces, zodat u goed op de hoogte blijft. 

lees meer

Tel: 050-4041413
Fax: 050-4040919
bouwbedrijf@vancalkar.nl

Bouwbedrijf van Calkar
Hoofdweg 19a
9617AA Harkstede

Google maps

Bouwbedrijf van Calkar
Architectuur
Verbouw
Webshop
Samenwerken
Nieuwbouw
Bouwend Nederland
Bouwgarant
Bouwbedrijf van Calkar
Telefoonnummer van Calkar