Samenwerkingen & innovaties

Een hechte samenwerking

Wij van bouwbedrijf van Calkar geloven sterk in een goede samenwerking. Bij een bouwproces zijn namelijk vele partijen betrokken; de opdrachtgever, architect, constructeur, adviseur, bouwer, installateurs en leveranciers. Een hechte samenwerking tussen deze partijen zorgt voor een succesvol bouwproject. Daarom geloven wij dat de kennis die elke partij heeft optimaal benut moet worden om zo voor u tot een optimaal eindproduct te komen.

Wederzijds vertrouwen

Door een goede samenwerking beschikt iedere partij die is betrokken bij het bouwproces altijd over de actuele informatie. Wederzijds vertrouwen is hierbij een belangrijk aspect. Niet voor niets zeggen wij dat eerlijkheid en een goede relatie met onze opdrachtgevers voor ons de basis is.

Goede communicatie

Een goede samenwerking zorgt ervoor dat het bouwproject uitgevoerd wordt met de beste kwaliteit en is de communicatie direct, zonder omwegen, waardoor eventuele veranderingen tijdens de werkzaamheden snel kunnen worden doorgevoerd.

Bouwen begint met vertrouwen

Wanneer u uw huis laat (ver)bouwen, dan wilt u er zeker van zijn dat dit goed gebeurt. Wij houden contact met u tijdens het hele bouwproces, zodat u goed op de hoogte blijft. 

lees meer

Tel: 050-4041413
Fax: 050-4040919
bouwbedrijf@vancalkar.nl

Bouwbedrijf van Calkar
Hoofdweg 19a
9617AA Harkstede

Google maps

Bouwbedrijf van Calkar
Architectuur
Verbouw
Webshop
Samenwerken
Nieuwbouw
Bouwend Nederland
Bouwgarant
Samenwerkingen & innovaties
Telefoonnummer van Calkar